Sista chansen för anmälan till Stockholmsresan

Vid skrivande stund har vi 41 anmälda till Stockholmsresan – toppen, jättekul och över förväntan!

Tillhör du en av de som ännu inte lyckats anmäla dig? Eller vill du ändra i din anmälan? Då har du fram till på söndag klockan 12 att göra så.

Vänd dig till Wilmer Prentius, 073-833 34 14. Ändringar tas helst emot per SMS, nyanmälan kan ringas in under telefontider torsdag 13–22, fredag 18–20, lördag 18–20 eller söndag 9–12. För allmänna frågor gäller detsamma, men dessa kan även ställas i Facebooksidan för Stockholmsresan.

Uppgifter som krävs:
– Namn
– Termin
– Om du vill boka resa genom Nordpol ner
– Om du vill boka resa genom Nordpol upp på fredagen eller söndagen
– Om du vill boka vandrarhem genom Nordpol onsdag–fredag
– Telefonnummer

Kårleg är ett krav!

Kom ihåg, din anmälan och dina val är bindande efter söndag. Eventuella kostnader föreningen får stå för på grund av sen avbokan, ändring eller dylikt är man således själv ansvarig över att ersätta. Som tidigare gäller även att subventionerna för resa och boende endast betalas ut vid närvaro på alla studiebesöken.

Fred på jorden!
Styrelsen genom Wilmer Prentius