Studiebesöksmission – Stockholm

Vårens resa ni bara inte får missa.

Vi åker till STORSTADEN för att lära oss mer om framtida karriärer, umgås, se coola ställen och ha sjukt roligt!

Planen är att besöka så många som möjligt av: SCB, SIDA, UD, FOI, Finansinspektionen, Riksrevisionen, Riksbanken och Riksdagen. Där träffar vi anställda och pratar om deras jobb och hur vi ska göra för att få liknande jobb. (Har ni några speciella saker som ni vill att de ska fokusera på på något av ställena, säg till)

Resan till Stockholm sponsras av Nationalekonomiska enheten vid Handelshögskolan samt Statsvetenskapliga institutionen. Man kan välja mellan att boka bussresa via Nordpol (ditresa: avfärd tisdag kväll; hemresa: avfärd fredag eller söndag), och på så sätt dra nytta av grupprabatt och reducerade priser, eller boka resor själv. Resa enkel väg beräknas kosta runt 320 kronor, innan institutionernas avdrag.

Bokar man resa själv måste man resa med buss eller tåg, påtala detta i förväg och lämna in kvitton till Nordpol för att kunna få ta del av institutionens sponsring.

Boende på vandrarhem vid Zinkensdamm kan bokas via Nordpol och kommer att kosta runt 740 kronor för två nätter (onsdag–fredag), och i det ingår frukost.

Sista anmälningsdag är 17 mars. Anmälan är bindande, på så sätt att man är ersättningsskyldig för de kostnader Nordpol drar på sig på grund av avanmälning efter 17 mars. För att få ta del av institutionernas resebidrag krävs närvaro vid alla studiebesök.

Detta är en aktivitet för medlemmar i Nordpol, man ska alltså ha kårleg, vilket ska finnas till försäljning vid anmälningstillfällena.

/Styrelsen

Nästa anmälningstillfälle är måndagen den 11/3 i Nordpolrummet mellan 12.15–13.00. Därefter är det torsdagen den 14/3, samma tid och kanal.

Fram tills dess är det, vid syn, tröjryckning på Prentius för att anmäla sig. Först till kvarn!

Länk till facebook.