Studentombud – Samsek, JF

Umeå studentkår tillsammans med kårsektionerna Samhällsvetarsektionen, Samsek, och Juridiska föreningen, JF, söker ett studentombud verksamt vid den samhällsvetenskapliga fakulteten vid Umeå universitet med Samsek och JF:s verksamhetsområden som ansvarsområde. Uppdraget är ett förtroendeuppdrag på heltid som är arvoderat med 15 910kr/månad och är tidsbegränsat till perioden 2015-07-01 – 2016-06-30. Uppdraget berättigar till studieuppehåll med platsgaranti samt 30 dagars ledighet. Som studentombud är din huvudsakliga arbetsuppgift att hjälpa och stödja studenter som vänder sig till studentkåren med problem eller frågor rörande sin utbildning eller studiesituation. Därutöver agerar du som studentrepresentant vid beslutande och beredande organ inom den samhällsvetenskapliga fakulteten och verkar för en hög utbildningskvalitet och rättssäkerhet för studenterna, samt bidrar med ett studentperspektiv på de beslut som fattas. Vi söker dig som är student och kårmedlem samt är ansvarstagande, har analytisk förmåga, samarbetsförmåga, har ett intresse för utbildningsfrågor, är lösningsinriktad och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Högskolepoäng i juridik samt föreningserfarenhet är meriterande. Skicka in din ansökan till umeastudentkar.se/jobb i form av CV samt personligt brev senast den 6 maj. För frågor om uppdraget svarar Pontus Neander, utbsam@umeastudentkar.se, eller Carl Larsson utbildning@umeastudentkar.se Välkommen in med din ansökan!

https://projekt.umeastudentkar.se/sv/project/12