Kallelse till stormöte

cropped-cropped-nordpol1.jpgNordpols styrelse kallar härmed till stormöte den 18 februari 2015 kl 13.15 i S304. På mötet är alla som köpt kårmedlemskap och ingår i kårföreningen Nordpol välkomna.

Vi kommer vid detta möte att välja en representant för Nordpol till PolRiks styrelse. Mer information om vad uppdraget innebär, samt hur du gör för att söka kommer snart.

Vad är ett stormöte?

Nordpol håller i början av varje vårtermin ett stormöte med huvudsyfte att ge föregående styrelse ansvarsfrihet. Detta är också ett bra tillfälle som medlem att få insyn i vad styrelsen och föreningen gör.

Varför ska du komma?

Du behöver inte vara med i styrelsen för att kunna påverka din förening. Vid stormötet har alla medlemmar rätt att skicka in motioner och frågor till styrelsen, antingen genom att mejla ordforande@nordpol.se eller genom att lägga ett förslag i brevlådan i Nordpolrummet. Har du något förslag på förbättring eller bara en fundering? Skicka då in den senast den 5 februari så bemöter vi den på mötet.

Självklart bjuder vi på fika!

Ses där!

/Styrelsen